Meer transgender initiatieven

BiancaBianca Holland - Crossdresser
Informatie van Bianca Holland voor de  CrossDresser, de partner en geïnteresseerden.

 

Logo translifestyleTranslifestyle
Peter en Sylvia Kruissink begeleiden transgenders zodat ze zich gelukkig en zichzelf voelen als ze in de spiegel kijken en zich vol zelfvertrouwen in de maatschappij kunnen bewegen. Dit doen we met persoonlijke styling, life coaching en holistische massage.
Sylvia Kruissink is persoonlijk stylist en werkt met jou aan je gewenste uiterlijk en uitstraling en dat geeft je ook meer zelfvertrouwen. Peter Kruissink is Lifecoach, Lichaamsgericht coach en Holistisch masseur. Als coach werkt Peter met je aan je zelfvertrouwen en dat straal je uit naar buiten. Styling en coaching versterken elkaar en deze combinatie heeft dus een dubbele werking! Massage helpt om te ontspannen en je lichaamsbewustzijn te versterken, waardoor je je makkelijker thuis kunt voelen in je lichaam.
Het resultaat is dat je blij bent met jezelf als je in de spiegel kijkt. Je voelt je lekker in je lijf en kunt jezelf zijn. Je bent in balans en voelt je gelukkig. Het maakt al je contacten makkelijker, zoals bv. in je werk of als je solliciteert.

Trans Amsterdam

TransAmsterdam
TransAmsterdam is een transgender-organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle in Amsterdam. Hun doel is om de beeldvorming van transgender personen te verbeteren en hun zichtbaarheid te vergroten. Dit doen zij door het bieden van een kunst- en cultuurpodium voor zowel transgender als niet-transgender personen.

Logo Transgenders HoornTransgenders Hoorn
Onze ontmoetingsplaats is:
Café De Oude Stadskroeg
Kerkplein 33
Hoorn
Elke derde dinsdag: zie onze website voor laatste info.

Logo Transgenders Noord HollandTransgenders Noord Holland
Stichting Transgenders Noord-Holland is een organisatie die bestaat uit een aantal vrijwilligers die in teamverband doelgroepen (zoals travestieten, crossdressers, transseksuelen, transvrouw/man en de partners) begeleiden en laten weten dat ze er niet alleen voor hoeven staan. Wij organiseren daarom elke tweede vrijdag van de maand een samenzijn in café "De IJsendijker" te Purmerend, gelegen op een industrieterrein. Dit zijn besloten avonden waar alle gelijkgestemde met elkaar contacten kunnen leggen en gesprekken kunnen uitwisselen. Partners en familie zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Bij dit soort avonden worden wij onder andere gesteund door Mariposa Travestie Lounge (make-up, haarstukken, fotosessie, etc.). Ook zijn er regelmatig feestavonden met zo nu en dan een thema. Denk hierbij aan een Valentine avond of een Nieuwjaarsborrel. Maar het belangrijkste van deze avonden is voornamelijk: jezelf kunnen zijn!!!

Logo LGBTQ AmsterdamLGBTQ Amsterdam
LGBTQ Cafe @ The Manor Hotel, Linnaeusstraat 89 in Amsterdam. Elke laatste vrijdag van de maand (met uitzondering van julie en augustus) van 21:00 t/m 01.00 uur. In een ontspannen sfeer kun je onder het genot van een drankje vrienden ontmoeten, nieuwe vrienden maken en netwerken. De gastvrouwen en gastheren van LGBTQ Cafe wijzen je de weg. Iedereen die LGBTQ vriendelijke is is van harte welkom!

Vereniging GenderidentiteitVereniging Genderdiversiteit
De Vereniging Genderdiversiteit (voorheen LKG T&T, Landelijke Kontakt Groep Travestie en Transseksualiteit) is een vereniging van en voor transgender mensen. Ons doel is hun emancipatie en integratie te bevorderen. We streven naar sociale acceptatie door zoveel mogelijk zichtbaar te zijn, voorlichting te geven en hulp en ondersteuning te bieden.

Logo transgendergroep NijmegenTransgendergroep Nijmegen ( http://www.transgendernijmegen.nl/ )
Transgendergroep Nijmegen is een gezellige en diverse groep voor transgenders, transmannen, transvrouwen, crossdressers, genderqueers, en iedereen die zich om wat voor reden dan ook verbonden voelt met de transgendergemeenschap.

T&T UtrechtLogo T&T UtrechtT&T Utrecht ( http://utrecht.leandra-tv.nl/ )
T&T Utrecht is sinds 11 oktober 2010 een stichting geworden genaamd "Stichting Transgender Crossdressing" en was tot deze datum een regionale afdeling van de vereniging LKG T&T. Al meer dan 30 jaar organiseert T&T Utrecht maandelijkse ontmoetings- avonden voor travestieten, transseksuelen, transgenders, partners, familie, vrienden en andere geinteresseerden.

Logo TG_WoerdenTransgender Woerden
Vanaf september 2019 wordt op de 3e zaterdag de maandelijkse ontmoetings- avonden gehouden. Deze zijn bedoeld voor crossdressers,  transseksuelen, transgenderisten, partners, familie, vrienden en andere geïnteresseerden.

Logo transgendergroep GroningenTransgendergroep Groningen
Deze site biedt informatie over transgenders en is een platform voor transgenderinitiatieven in de stad Groningen en ruime omgeving (Groningen, Friesland en Drenthe).

Logo LellebelDragshowbar Lellebel ( http://www.lellebel.nl/new/ )
Bij de Lellebel vind je het hele jaar door, 7 dagen per week, live shows en thema avonden/nachten. De Lellebel focust daarbij op de travestie-, transseksuelen-, homo- en lesbische gemeenschap. Iedere 2e en 4e woensdag van de maand organiseert de Lellebel een transgenderavond.

Logo TransmanTransman
Website met info voor Transmannen met objectieve informatie vanuit ervaring.

Logo het continuumHet Continuüm
De internet-site van het Continuüm, een krant gemaakt door en bestemd voor mensen die zich om wat voor reden dan ook niet in één van de twee sekse-hokjes thuisvoelen.

Logo TG040TG040
Wij organiseren leuke avonden (elke eerste zaterdag van de maand) in een gezellig buurthuis in Eindhoven. Maar we doen veel meer. Ook transgenders worden nog steeds gediscrimineerd terwijl dit gewone normale mensen zijn. Voor sommigen is dit een lastig gespreksonderwerp. Maar de wens om op hun werk of in de maatschappij uiting aan te geven aan je genderidentiteit of er tenminste over te kunnen praten, is er wel degelijk. Hier zetten wij ons dus voor in. We praten op scholen, bij instanties en met overheden en we nemen deel aan informatieve evenementen. Wij proberen dus voor transgender mensen een plekje in de maatschappij te veroveren.

Logo travestie org

travestie.org
transgenders.nu
Website met informatie, overzicht van Nederlandse en internationale homepages en andere links, contactadvertenties, prikbord, chat, etc. Elke tweede donderdag van de maand in club Mystique de Tranny Night en de vierde donderdag van december travestie.org feest.

Logo Patientenorganiosatie TransvisieTransvisie
Patiëntenorganisatie Transvisie zet zich in voor mensen met vragen rondom hun genderidentiteit, maar ook voor hun partners, kinderen, overige familie en andere relevante omgeving.


RutgersRutgers
Wij verbeteren de seksuele gezondheid van mensen in Nederland en daarbuiten. Seksuele gezondheid is niet alleen de afwezigheid van soa, ongeplande zwangerschappen of seksuele problemen. Het gaat ook over prettige, gewenste en gelijkwaardige seksuele contacten. Vrij van dwang, discriminatie of geweld. Rutgers werkt hard met onze Nederlandse en internationale partners aan een wereld waarin ieder mens zijn of haar of seksualiteit op een vrijwillige, prettige en veilige manier kan beleven. We werken vanuit meerdere programma's, waar diverse projecten aan verbonden zijn.

Logo NVSHNVSH
De Nederlandse Vereniging voor Seksuele Hervorming wil bijdragen aan de emancipatie van mens en gemeenschap door het bevorderen van kennis over en inzicht in het seksuele gedrag.

Logo Transgender Netwerk NederlandTransgender Netwerk Nederland / TransgenderInfo
Stichting Transgender Netwerk Nederland zet zich in voor een genderdiverse samenleving, emancipatie van transgenders en hun omgeving en bestrijding van discriminatie. TNN is tevens eigenaar en beheerder van de website Transgender Info. Op Transgenders Info vind je bijvoorbeeld de Transgender Agenda

Logo International Journal of TransgenderismThe International Journal of Transgenderism
Amerikaans electronisch tijdschrift dat uiteenlopende onderwerpen over transgender behandeld. Ook electronische versies van onder andere het bekende boek van Harry Benjamin, 'The Transsexual Phenomenon'.

netwerk roze in blauwRoze in Blauw
Binnen de politie bestaan verschillende teams die zich richten op het welzijn van specifieke groepen. Eén van die teams is Roze in Blauw. Dit team zet zich in voor de belangen van homo's, lesbiënnes, biseksuelen en transgenders (LHBT).De teamleden van Roze in Blauw staan klaar voor mensen die melding willen doen van discriminatie, belediging, mishandeling of anderszins wegens hun seksuele gerichtheid. Zij bieden een luisterend oor en kunnen doorverwijzen of bemiddelen bij het doen van melding of aangifte. Ook zijn zij onder andere aanwezig bij evenementen als de dodenherdenking  op 4 mei, Roze Zaterdag en de Gay Pride.

Slachtofferhulp Nederland
Slachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf. Bent je slachtoffer van discriminatie? Zij ondersteunen je op juridisch, praktisch of emotioneel gebied. Hun hulp is altijd gratis. Neem gerust contact op.

Logo TravisageTravisage
Wij van Travisage kunnen u op discrete wijze helpen bij o.a. het samenstellen van uw garderobe en zo uw vrouwelijke kant op de beste manier naar voren laten komen.

 

MariposaMariposa
Om optimaal van uw transformatie te kunnen genieten is het belangrijk dat u er zo goed en vrouwelijk mogelijk uitziet. Door onze ruime ervaring op dat gebied kunnen wij (Ilse en Mary) u daarbij op professionele wijze helpen.

 

 Logo BackstageBackstage
De meest complete winkel van Nederland op het gebied van professionele make-up (make-up / pruiken) Rozengracht 101-103, Amsterdam. Al jaren weten professionele visagisten uit de fashion, film en theaterindustrie als ook de zelfbewuste consument hun weg te vinden naar de Rozengracht in Amsterdam. Ook voor de juiste stijlvolle accessoire voor een (thema) feest bent u bij Back Stage aan het juiste adres.

Travestie Startpaginatravestie.startpagina.nl
Algemene pagina met vele links voor alles wat maar te maken heeft met travestie.

 

gaysite.nlGaySite.nl
GaySite.nl elke dag anders.

Logo Zij Aan ZijZij aan Zij
Zij aan Zij is hét Nederlandstalige magazine voor lesbische, biseksuele en transgender-vrouwen

Logo COC NederlandCOC
COC Nederland komt op voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans- en intersekse personen (LHBTI’s). We zetten ons in voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie van LHBTI’s in Nederland en het buitenland. We streven naar een wereld waar mensen zich tot hun volle potentieel kunnen ontwikkelen, ongeacht hun seksuele oriëntatie, genderidentiteit of -expressie en geslachtskenmerken.

Logo Gay&lesbian&bi&transgender SwitchboardGay&Lesbian&bi&trangender Switchboard
Bij Gay&Lesbian&bi&transgender Switchboard Nederland kun je terecht met jouw vragen over homo- en biseksualiteit en genderidentiteit.

 

Logo IHLIAIHLIA
IHLIA is het grootste LHBT-archief (Lesbisch/Homo/Bi/Transgender) en informatiecentrum van Europa en is gevestigd in Amsterdam. Iedereen kan bij het IHLIA terecht voor informatie over homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders, hun geschiedenis, leefwereld en cultuur.

 

Logo Zonder stempel

Zonderstempel
“Zonderstempel.nl” is een site voor lesbische, homo, biseksuele en transgender mensen (LHBT’s) met een verstandelijke beperking en hun begeleiders, familie en vrienden. We willen een steun zijn voor mensen die verstandelijk beperkt en seksueel divers zijn. De ontmoetingscafés van COC en LFB staan centraal. We maken zoveel mogelijk gebruik van de eigen kracht van onze bezoekers.

 

Logo TTC InternationaalTTC-internationaal
"TTC-Internationaal.nl" is een genderblender site, zoals ze dat zelf noemen.

 

Logo Partner & TransgenderJe Partner Transgender: gericht ter ondersteuning voor de partners en naasten van transseksuelen of transgenders die full time leven en de indicatie als vrouw of man hebben.
Er is een forum waar de transgender die het proces in wil gaan welkom is en tips en adviezen nodig heeft van lotgenoten, hoe nu verder... waar kan aan te kloppen. Het forum heeft ook een afgesloten deel voor partners.

X

Right Click

No right click