Transgendervlag TGAlogo kruisjes

Ook jullie gender initiatief website in dit overzicht laten opnemen?
Laat het ons weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Let op, wij plaatsen alleen websites met een https url

 

Bianca

klik hier voor meer informatie over Bianca Holland - CrossDresser

Ik ben Bianca Holland en ik ben Transgender – CrossDresser – DeelTijdVrouw. Op mijn website vind je informatie voor de CrossDresser of DeelTijdVrouw (travestiet), de partner of andere geïnteresseerden in dit onderwerp. Met deze info hoop ik onze ‘hobby’ bespreekbaar te maken en tips te geven over hoe om te gaan met CrossDressing.

Meer informatie vind je op mijn website: Bianca Holland - Crossdresser

Wanneer je vragen hebt of mij wil bereiken, kan dat door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


translifestyle

klik hier voor meer informatie over Trans Life Style

Peter en Sylvia Kruissink begeleiden transgenders zodat ze zich gelukkig en zichzelf voelen als ze in de spiegel kijken en zich vol zelfvertrouwen in de maatschappij kunnen bewegen. Dit doen we met persoonlijke styling, life coaching en holistische massage.
Sylvia Kruissink is persoonlijk stylist en werkt met jou aan je gewenste uiterlijk en uitstraling en dat geeft je ook meer zelfvertrouwen. Peter Kruissink is Lifecoach, Lichaamsgericht coach en Holistisch masseur. Als coach werkt Peter met je aan je zelfvertrouwen en dat straal je uit naar buiten. Styling en coaching versterken elkaar en deze combinatie heeft dus een dubbele werking! Massage helpt om te ontspannen en je lichaamsbewustzijn te versterken, waardoor je je makkelijker thuis kunt voelen in je lichaam.
Het resultaat is dat je blij bent met jezelf als je in de spiegel kijkt. Je voelt je lekker in je lijf en kunt jezelf zijn. Je bent in balans en voelt je gelukkig. Het maakt al je contacten makkelijker, zoals bv. in je werk of als je solliciteert.

Meer informatie vind je op de website Translifestyle

 

Transamsterdam

klik hier voor meer informatie over TransAmsterdam

TransAmsterdam is een transgender-organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle in Amsterdam. Hun doel is om de beeldvorming van transgender personen te verbeteren en hun zichtbaarheid te vergroten. Dit doen zij door het bieden van een kunst- en cultuurpodium voor zowel transgender als niet-transgender personen.

Meer informatie vind je op de website TransAmsterdam

 

Transgenders Hoorn

klik hier voor meer informatie over Transgenders Hoorn

Transgenders Hoorn organiseert elke 3e woensdag van de maand, (ook open in juli) in café Wout's Beerhouse gezelligheids-bijeenkomsten voor Travestieten en/of Crossdressers, Transgenderisten, Transseksuelen, alle overige LHBT'ers en belangstellenden, om de acceptatie en de emancipatie van de doelgroep te bevorderen

Onze ontmoetingsplaats is: Café Wout's Beerhouse, Kerkplein 33 Hoorn

Transgenders Hoorn heeft geen eigen website, heeft wel een Facebookpagina Transgenders Hoorn
maar deze is alleen toegankelijk voor Facebook vrienden.

 

TGNH

klik hier voor meer informatie over Transgenders Noord-Holland

Stichting Transgenders Noord-Holland is een organisatie die bestaat uit een aantal vrijwilligers die in teamverband doelgroepen (zoals travestieten, crossdressers, transseksuelen, transvrouw/man en de partners) begeleiden en laten weten dat ze er niet alleen voor hoeven staan. Wij organiseren daarom elke tweede vrijdag van de maand een samenzijn in café "De IJsendijker" te Purmerend, gelegen op een industrieterrein. Dit zijn besloten avonden waar alle gelijkgestemde met elkaar contacten kunnen leggen en gesprekken kunnen uitwisselen. Partners en familie zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Bij dit soort avonden worden wij onder andere gesteund door Mariposa Travestie Lounge (make-up, haarstukken, fotosessie, etc.). Ook zijn er regelmatig feestavonden met zo nu en dan een thema. Denk hierbij aan een Valentine avond of een Nieuwjaarsborrel. Maar het belangrijkste van deze avonden is voornamelijk: jezelf kunnen zijn!!!

Meer informatie vind je op de website Transgenders Noord Holland

 
Transgenders Woerden

klik hier voor meer informatie over Transgender Woerden

Je hebt van jezelf ontdekt dat je je niet helemaal thuis voelt in het hokje “man ”of “vrouw”, maar misschien weet je niet helemaal wat je ermee aan moet. Schaam je er in ieder geval niet voor, want met naar schatting 400.000 anderen in Nederland ben je echt niet de enige. Waarschijnlijk wil je ook weleens andere transgender mensen ontmoeten. Dat kan! Of je nou travestiet, crossdresser of transseksueel bent… je bent van harte welkom.

Op de derde zaterdagavond van de maand wordt in buurthuis De Plint in Woerden een contactavond georganiseerd voor Transgenders uit Woerden e.o.

De maandelijkse contactavonden zijn bedoeld voor Crossdressers,  transseksuelen, transgenderisten, partners, familie, vrienden en andere geïnteresseerden.

Meer informatie vind je op de website van Transgender Woerden


 

LogoTGG2020New

klik hier voor meer informatie over de Transgendergroep Groningen

Ieder die zich geheel of gedeeltelijk niet thuis voelt in het cultureel bepaalde hokje man of vrouw noemen wij transgender en alle transgenders zijn welkom op deze site. Maar ook buitenstaanders, familie, vrienden, collega´s en al degenen, die meer willen weten over wat ons, transgenders, bezig houdt. Deze site biedt informatie over transgenders en is een platform voor transgenderinitiatieven in de stad Groningen en ruime omgeving (Groningen, Friesland en Drenthe).

Meer informatie vind je op de website van Transgendergroep Groningen

 

DragShowBarLellebel

klik hier voor meer informatie over Dragshowbar Lellebel

Bij de Lellebel vind je het hele jaar door, 7 dagen per week, live shows en thema avonden/nachten. De Lellebel focust daarbij op de (inter)nationale travestie-, transseksuelen-, homo- en lesbische gemeenschap.

Iedere zondag is er een Transgender Café!

Meer informatie vind je op de (Engelstalige)website van Dragshowbar Lellebel

 

het continuum

klik hier voor meer informatie over Het Continuüm

De internet-site van het Continuüm, een krant gemaakt door en bestemd voor mensen die zich om wat voor reden dan ook niet in één van de twee sekse-hokjes thuisvoelen.

Meer informatie vind je op de website van Het Continuüm

 

TG040

klik hier voor meer informatie over TG040 Eindhoven

Wij organiseren leuke avonden (elke eerste zaterdag van de maand) in een gezellig buurthuis in Eindhoven. Maar we doen veel meer. Ook transgenders worden nog steeds gediscrimineerd terwijl dit gewone normale mensen zijn. Voor sommigen is dit een lastig gespreksonderwerp. Maar de wens om op hun werk of in de maatschappij uiting aan te geven aan je genderidentiteit of er tenminste over te kunnen praten, is er wel degelijk. Hier zetten wij ons dus voor in. We praten op scholen, bij instanties en met overheden en we nemen deel aan informatieve evenementen. Wij proberen dus voor transgender mensen een plekje in de maatschappij te veroveren.

Meer informatie vind je op de website van TG040

 

Travestie.org Transgender.nu

klik hier voor meer informatie over Travestie.org / Travestie.nu

Website met informatie, overzicht van Nederlandse en internationale homepages en andere links, contactadvertenties, prikbord, chat, etc. Elke tweede donderdag van de maand in club Mystique de Tranny Night en de vierde donderdag van december travestie.org feest.

Meer informatie vind je op de website van  Travestie.org / Travestie.nu

 

Transvisie

klik hier voor meer informatie over Transvisie

Transvisie zet zich in voor alle mensen met vragen rond hun genderidentiteit en voor hun familie, naasten en relevante omgeving. Transvisie is formeel een patiëntenorganisatie. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. Veelal zijn dit ervaringsdeskundigen, die op de een of andere wijze gerelateerd zijn aan de doelgroep.

Meer informatie vind je op de website van Transvisie

 

Rutgers

klik hier voor meer informatie over Rutgers

Wij verbeteren de seksuele gezondheid van mensen in Nederland en daarbuiten. Seksuele gezondheid is niet alleen de afwezigheid van soa, ongeplande zwangerschappen of seksuele problemen. Het gaat ook over prettige, gewenste en gelijkwaardige seksuele contacten. Vrij van dwang, discriminatie of geweld. Rutgers werkt hard met onze Nederlandse en internationale partners aan een wereld waarin ieder mens zijn of haar of seksualiteit op een vrijwillige, prettige en veilige manier kan beleven. We werken vanuit meerdere programma's, waar diverse projecten aan verbonden zijn.

Meer informatie vind je op de website van Rutgers

 NVSHalles over seks

klik hier voor meer informatie over NVSH Alles Over Seks

De NVSH geeft voorlichting over alles wat met seks te maken heeft. We streven naar het bevorderen van positief, verstandig, tolerant en vrijer seksueel gedrag..

Meer informatie vind je op de website van NVSH

 

TNN

klik hier voor meer informatie over Transgender Netwerk Nederland

Transgender Netwerk Nederland is de stichting die zich landelijk inzet voor de emancipatie van transgender personen en hun omgeving. Bestrijding van discriminatie van transgender personen is één van onze meest actuele speerpunten. Ons doel is een genderdiverse samenleving mogelijk maken.

Meer infomatie vind je op de website van Transgender Netwerk Nederland / TransgenderInfo

 

international journal of transgenderism

klik hier voor meer informatie over The International Journal of Transgenderism

Amerikaans electronisch tijdschrift dat uiteenlopende onderwerpen over transgender behandeld. Ook electronische versies van onder andere het bekende boek van Harry Benjamin, 'The Transsexual Phenomenon'.

Meer informatie vind je op de website van The International Journal of Transgenderism

 

roze in blauw 002cms

klik hier voor meer informatie over Roze in Blauw

Elke politieman of vrouw kan een aangifte opnemen van een LHBT-gerelateerde zaak of -incident. Toch kan het zijn dat de collega of de burger met vragen zit en daar willen wij graag bij ondersteunen. Helder moet zijn dat je bij alle spoedeisende meldingen direct met 112 belt. Bij niet-spoedeisende meldingen is het landelijk nummer 0900-8844 bereikbaar. Direct bellen met Roze in Blauw kan ook: 088-1691234.

Meer informatie vind je op de website van Roze in Blauw

 

Slachtofferhulp Nederland

klik hier voor meer informatie over SlachtofferHULP Nederland

Slachtofferhulp Nederland staat voor u klaar

Een misdrijf, verkeersongeval of calamiteit meemaken is erg ingrijpend. Wij helpen op het moment dat u dat wilt, op een manier die bij u past. U kunt bij ons terecht voor emotionele steun, hulp in het strafproces en ondersteuning bij het vergoed krijgen van uw schade. Onze ondersteuning is altijd gratis. Samen zorgen we ervoor dat u de draad van het leven weer kunt oppakken.

Meer informatie vind je op de website van Slachtofferhulp Nederland

 

Mariposa

klik hier voor meer informatie over Mariposa

Om optimaal van uw transformatie te kunnen genieten is het belangrijk dat u er zo goed en vrouwelijk mogelijk uitziet. Door onze ruime ervaring op dat gebied kunnen wij (Ilse en Mary) u daarbij op professionele wijze helpen.

Meer informatie vind je op de website van Mariposa

 

backstage

klik hier voor meer informatie over Backstage

De meest complete winkel van Nederland op het gebied van professionele make-up (make-up / pruiken) Rozengracht 101-103, Amsterdam. Al jaren weten professionele visagisten uit de fashion, film en theaterindustrie als ook de zelfbewuste consument hun weg te vinden naar de Rozengracht in Amsterdam. Ook voor de juiste stijlvolle accessoire voor een (thema) feest bent u bij Back Stage aan het juiste adres.

Meer informatie vind je op de website van Backstage

 

Travestie Startpagina

klik hier voor meer informatie over TravestieStartpagina.nl

Algemene pagina met vele links voor alles wat maar te maken heeft met travestie, transgender, cross-dressing, etc.

Meer informatie vind je op de website van Travestie Startpagina.nl

 

Logo Zij Aan Zij

klik hier voor meer informatie over Zij Aan Zij

Hét platform voor vrouwen die van vrouwen houden. Lees het laatste nieuws, achtergronden en persoonlijke verhalen. Vind een nieuwe liefde, plaats een contactadvertentie en check waar je de komende tijd leuke dingen kan doen in de eventkalender.
Zij aan Zij is er, al sinds 1992, voor jou!

Meer informatie vind je op de website van Zij aan Zij

 

COC Nederland logo

klik hier voor meer informatie over het COC

In actie voor LHBTI’s

COC Nederland komt op voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans- en intersekse personen (LHBTI’s). We zetten ons in voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie van LHBTI’s in Nederland en het buitenland. We streven naar een diverse en inclusieve wereld waar mensen zich tot hun volle potentieel kunnen ontwikkelen, ongeacht hun seksuele oriëntatie, genderidentiteit of -expressie en geslachtskenmerken. Het COC werd opgericht in 1946 en is daarmee de oudste nog bestaande LHBTI-organisatie ter wereld. Als één van de weinige LHBTI-organisaties beschikken we over een speciale raadgevende status bij de Verenigde Naties.

Meer informatie vind je op de website van COC Nederland

 

gaylesbianbitransgender Switchboard

klik hier voor meer informatie over het Gay&lesbian&bi&transgender Switchboard

Switchboard is er voor lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender, intersekse, queer en aseksuele (LHBTIQA +) personen en voor ieder ander die informatie, advies, ondersteuning en een luisterend oor behoeft. Voor een vertrouwelijk contact is Switchboard te bereiken
via chat, telefoon of e-mail.

Meer informatie vind je op de webbsite van Gay&lesbian&bi&transgender Switchboard

 

IHLIA nieuw

klik hier voor meer informatie over ILHIA

IHLIA is dé erfgoedorganisatie op het gebied van lhbti* in Nederland en heeft de grootste lhbti-collectie van Europa.

Met het archief garandeert IHLIA het behoud van de informatie van gisteren en vandaag voor morgen: zo wordt de lhbti-geschiedenis tot leven gebracht voor de doelgroepen van de toekomst. Hiermee bevordert de erfgoedfunctie de sociale acceptatie van lhbti’ers.

Meer informatie vind je op de website van IHLIA

 

Zonder stempel

klik hier voor meer informatie over Zonderstempel

“Zonderstempel.nl” is een site voor lesbische, homo, biseksuele en transgender mensen (LHBT’s) met een verstandelijke beperking en hun begeleiders, familie en vrienden. We willen een steun zijn voor mensen die verstandelijk beperkt en seksueel divers zijn. De ontmoetingscafés van COC en LFB staan centraal. We maken zoveel mogelijk gebruik van de eigen kracht van onze bezoekers.

Meer informatie vind je op de website van Zonderstempel

 

Partner transgender

klik hier voor meer informatie over Partner & Transgender

Wat zou jij doen wanneer je Partner vertelt Transgender te zijn? Het overkomt veel relaties die soms al jaren lang bij elkaar zijn. Dit is behoorlijk schrikken en zeker wanneer je nooit signalen hebt opgevangen dat je partner anders is. Emoties die enorm hoog oplopen, het intense verdriet, de rouw en boosheid zijn allemaal stadia waar je als Partner razendsnel doorheen gaat. Daarom deze Website en Forum met informatie voor de transgender partner en naasten.

Meer informatie vind je op de website van Partner & Transgender

 

Logo Pink News

klik hier voor meer informatie over Pink News

Pink News is the world's largest and most infuential LGBTQ+ media brand with pink over 15- million monthly unique visitors across all our platforms.

Founded in 2005, we exist to inform, inspire change and empower people to be themselves.

We continue to support and campaign for the rights of the LGBTQ+ community, delivering change in the UK and worldwide.

Meer informatie vind je op Pink News

Copyright © Transgenders Amsterdam